Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2012 02:42 - HYA anti-age - продукт за подмладяващ ефект!
Автор: neutropa Категория: Спорт   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
0



Hya Anti-Age

 

Корпорация Medica & Health ,една от водещите компании в областта на здравето и козметиката със значителен бюджет, е една от първите, закупили и внедрили в своя нов продукт – Hya AntiAge,  ултра модерната японска технология за производство на  хиалуронова киселина с намалено молекулна тегло.

Японските технологии, използвани при разработката на анти-ейджинг продукти, се прилагат с огромен успех от всички прочути водещи козметични и фармацевтични компании.Едно от последните постижения в тази област, което предизвика истинска революция в анти-ейджинг продуктите, е разработването на модифицирана молекула на Хиалуроновата киселина с намалено молекулно тегло – под  5000 далтона.

Ниското молекулно тегло позволява Хиалуроновата киселина да се резорбира отлично в стомашно-чревния тракт, да се комбинира с останалите съставки на съединителната тъкан и видимо да подобри състоянието на кожата

Напредването на възрастта, вредните слънчеви лъчи и други фактори/ намаляване на хормоните/, причиняват рязко спадане на концентрацията на хиалуронова киселина. Това е главна предпоставка за остаряването.
Предимства на капсулната форма Hya AntiAge за перорален прием:
След редовна употреба лицето изглежда преобразено:  челото е изгладено, бръчките между веждите, около очите (пачи крак) и между носа и устните изглеждат видимо по-малки.
Предназначена за ежедневна употреба, тази комбинация осигурява хидратация и чувство на комфорт и защита на кожата всеки ден.
Приемането на Hya Anti-Age възстановява еластичността и младостта на кожата.

Многобройни клинични изпитания потвърждават фактите, че пероралното приемане на Hya AntiAge води до:

  • Подобряване структурата на кожата на лицето и тялото
  • Видимо намаляване на бръчките по лицето
  • Увеличаване обема на кожата
  • Значително повишаване влажността и еластичността на кожата.

Hya Anti-Age е продукт, гарантиращ:

  • Комплексно действие срещу стареенето на кожата- изглажда мимическите, фините и дълбоките бръчки.
  • Запазва еластичността на кожата
  • Повишава защитата срещу външни увреждащи фактори.
  • Hya Anti-Age дава самочувствие и увереност!

Hya Anti-Age се прилага по няколко начина в зависимост от ефекта, който искаме да се постигне:

  1. Приложение като филър за увеличаване обема и хидратирането на кожата и попълване на бръчките - 2 пъти по 1 капс. в продължение на минимум 2 месеца.
  2. Приложение като поддържащ агент след инвазивна терапия с филър.

    От няколко години в съвременната медицинска практика се използват, както знаете, така наречените "Филъри", съдържащи хиалуронова киселина. Те се поставят чрез инвазивен метод по протежение на бръчките. Този метод е добър, с видим резултат веднага след процедурата. Но един от недостатъците му е, че в рамките на 6-8 месеца, в зависимост от вида на филъра, той се абсорбира напълно от организма и ефекта изчезва. За поддържане на ефекта трябва да се постави отново. Това, съчетано с високата цена, прави терапията доста скъпа и недостъпна за доста дами. Едно от приложенията на Hya Anti-Age е удължаване на ефекта след поставяне на филър с хиалуронова киселина. По този начин удълважаме действието на филъра - вместо да се резорбира за 6-8 месеца, той остава в тъканите до 16-18 месеца/или още около 1 година/, което е страхотен напредък. .-4-5 месеца след процедурата с филър се прави поддържаща терапия за 40 дни включваща прием по 2 капсули дневно .
  3. Приложение на Hya Anti-Age с подмладяващ ефект

    Напредването на възрастта, действието на слънчевите лъчи и други фактори като намаляване на хормоните причиняват рязко спадане на концентрацията на хиалуронова киселина. Още на 30-35 годишна възраст при много хора продукцията на хиалуронова киселина е спаднала значително.

С перорален прием на хиалуронова киселина може да се набави и компенсира възрастовото намаление на хиалуроновата киселина в кожата. Хиалуроновата киселина е утвърдено козметично средство за хидратиране на кожата отвътре.
Изследванията показват, че поддържането на нормално ниво на хиалуронова киселина в организма предотвратява или забавя признаците на стареене на кожата.
Приемът е по следната схема - 20дни - 2пъти по 2капсули и 40 дни 2пъти по 1 капсула.
Ефектът е невероятен!

Опаковката съдържа 40 капсули

ЦЕНА: 40 лв.

http://massformula.alle.bg/hya-anti-age/





Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neutropa
Категория: Спорт
Прочетен: 72979
Постинги: 30
Коментари: 2
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930