Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2013 16:03 - ФИТОНОЛ
Автор: neutropa Категория: Спорт   
Прочетен: 2749 Коментари: 0 Гласове:
0



ФИТОНОЛ
100 капсули - 69 лв.

 



Абсолютно нов и безвреден стероид от групата на брасиностероидите. Ефективно допълнение към курса на прием на Екдистерон Атлетик. Активната субстанция на Фитонола е епибрасинолид, който е един от естествените растителни (фито) хормони от групата на брасиностероидите. Това е едно от немногото стероидни съединения (заедно с  екдистерона - активната субстанция на Екдистерон Атлетик) , които са легален допинг и са официално разрешени за приемане от спортната медицина!

Фитонол е разработен с усилията на биохимици, лекари и специалисти в областа на спортната медицина, като мощен въстановителен препарат и адаптоген. В последните години са проведени многочислени изпитания по отношение на безопастността и ефективността на Фитонола. След приема на Фитонол, организмът се справя лесно с големите физически натоварвания, като се увеличава значително работоспособността му. Резултатите от използването на Фитонол в тренировъчния процес при разни видове спортове позволяват да се направят следните изводи :

1. Биологически активната добавка ФИТОНОЛ оказва положително действие на състоянието на адаптация, което се изразява в стабилизация на морфологическите и биохимическите показатели.
2. Приема на Фитонол способства за достоверното увеличаване на скоростно-силовите показатели и работоспособност на организма.
3. Приема на Фитонол нормализира показателите на кръвта (увеличение на хемоглобина и хематокрита до пределни величини, допустими по критериите на допинг контрола). Влияе на липидния обмен, намалявайки нивото на холестерина и триглицеридите.

Дозировка :  до 3 капсули (75 мг) в ден заедно с витамин А и Е, в условията на интензивни тренировъчни и състезателни натоварвания, курс на прием максимум 30 дена, което се редува с Екдистерон Атлетик (20-25 дена Екдистерон Атлетик, след което един курс Фитонол)

1 капсула съдържа 25 мг чист епибрасинолид . В една опаковка има 100 капсули по 400 мг (помощни вещества декстроза, желатин).

Най целесъобразно е редуването  на Екдистерон Атлетик (първоначален курс) с Фитонол (следващ курс) за запазване и стабилизиране на резултатите !

Противопоказания и странични ефектиФитонол  е природен (натурален) нехормонален продукт, който не влияе на обмена (метаболизма) на човешките полови хормони! Не предизвиква странични стероидни ефекти, тъй като механизма на действие е друг. Не е вреден за организма !
Сертифициран продукт от Антидопинговия Център на Русия в Москва, в употреба от всички национални отбори на Русия, Белорусия, Украйна, както и от активно занимаващи се с културизъм спортисти в тези страни.
ЛЕГАЛЕН ДОПИНГ !

http://massformula.alle.bg/



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neutropa
Категория: Спорт
Прочетен: 72530
Постинги: 30
Коментари: 2
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031